Om finch.se

Jag vill bara börja med att välkomna dig, läsaren till min blogg. Jag har valt att skapa denna blogg därför att jag har ett otroligt stort intresse för både film och musik. Detta ledde till att jag tyckte att det kunde vara en bra idé att skapa en recensionsblogg där jag recenserar både filmer och nya musiksläpp.

Vem är jag som ligger bakom finch.se

Jag är helt enkelt en person som är sjukt intresserad av både film och musik. När det gäller film så finns det egentligen ingen genre som jag inte kollar på. Jag antar att man kan säga att jag är lite av en filmnörd och jag kollar gärna på såväl nya som gamla filmer. Här på min blogg så kan du till exempel hitta en lista på filmer som jag tycker att alla ska se någon gång i sitt liv. De är ett par av mina favoritfilmer så du får gärna läsa den texten och se på filmerna som nämns där om du inte har sett de tidigare, det är tre stycken väldigt starka filmer.

Om finch.se

Jag är dock inte endast intresserad av film, jag är även otroligt intresserad av musik. Musiken är en stor del av mitt liv och jag har svårt att tänka mig ett liv utan musik. Även inom musik så är jag väldigt öppen för de allra flesta genrer. Detta gör att du kan hitta texter om filmer och musik på min blogg från alla möjliga olika genrer. Detta leder förhoppningsvis till en mindre endimensionell läsupplevelse för dig som läsare.

Vad kan du hitta för texter här?

Här kan du som sagt hitta texter om filmer som jag tycker att alla bör se minst en gång i sitt liv. Men du kan även hitta recensioner på både nya filmer som La La Land och äldre filmer som The Cooler. Här kan du också hitta musikrecensioner om artister som John Mayer och mina tankar om nysläppta album från artister som Alicia Keys.

Här på finch.se kan du helt enkelt hitta recensioner på filmer och musik. Förhoppningsvis så kan mina recensioner få dig att vilja se en ny film eller lyssna på ett nytt album eller i de fall där jag recenserar en äldre titel så kanske de kan påminna dig om hur bra de faktiskt är och få dig att se filmen en gång till eller lyssna på din favoritlåt från ett enskilt album.